Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sylwester Jastrząb Aleksander Zdunek m m (925 niezalogowanych)
168 Postów
gargamel gargamelowaty
(gargammell)
Stały Bywalec
SENTEX napisał:
pewnie na zamowienie wiezili to w sumie normalne ,norweskie owce i wystraszone renifery trudno nazwac miesem - jezeli to miesko i potrawy byly by w Norwegii tak dobre to czemu norwedzy robia zdjecia jedzenia na calym swiecie tak jakby nie widzieli nigdy normalnego jedzenia ..........a w samolocie to juz wiocha tym bardziej swieze mieso w podrecznym, widzialem takich debili w wizair - panom z rybami tez powino sie dac po mordzie ale sa to przypadki jednostkowe.

lataj' Norwegianem " buraku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
Zenek Brzezinski
(zenon32)
Początkujący
tylko jest w tym taka różnica ze wozili to tylko dla siebie i sami zjadali , dodam ze minimum 2 razy do roku tak jezdzili , no i w drugą strone wywozili tyle samo ryby z Norwegii .( po 500 kg fileta )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj


Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok